top of page

Tegel-werkzaamheden

Naast het maken van complete badkamers en toiletten en alle diverse installatiewerkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor tegelwerkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van tegelwerk in uw badkamer/toilet of het leggen van bijvoorbeeld een complete woonkamervloer, wij voeren het voor u uit. Wij beschikken over eigen vakkundige tegelzetters en adviseren u graag bij de keuze van bijvoorbeeld tegelmaat, materiaal en verdeling.

Eerlijk en deskundig advies
U krijgt van ons een eerlijk en deskundig advies op maat. Daarnaast denken wij graag met u mee over ontwerp, budget, indeling en kleurkeuze. Eén van onze medewerkers kan bij u thuis de situatie bekijken, inmeten en u ter plaatse adviseren. Aan de hand van uw wensen, de afmetingen en het budget maken wij een offerte.

 

Gaat u verbouwen of verhuizen en moeten de vloeren en de wanden een nieuwe plaats krijgen? Met onze ervaring en kennis helpen wij u graag bij het aanleggen van uw tegelwerken. Misschien bent u al wel een tijdje uitgekeken op uw badkamer. Wat denkt u ervan om het tegelwerk in uw badkamer een nieuwe opfrisbeurt te geven? Wij kunnen ervoor zorgen dat u weer een hele nieuwe droombadkamer heeft. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor het aanleggen van tegelwerken.

Ook voor aanpassingen of een gedeeltelijke verbouwing kunt u bij ons terecht. Wanneer u bijvoorbeeld de tegelvloer wil vervangen, alleen de douchehoek wilt vernieuwen of wanneer er aanpassingen nodig zijn voor lichamelijke beperkingen.

bottom of page